تفاوت آبرسان و مرطوب کننده

chaparadminchaparadmin
268 بازدید
Watering
  • مسلما داشتن پوست سالم و شاداب آرزوی هر فردی است که استفاده از آبرسان و مرطوب کننده در محقق شدن آن نقش بسزایی دارد.

    آیا شما هم فکر می کنید بین آبرسان و مرطوب کننده تفاوتی وجود ندارد؟ 

    این دو محصول تفاوت های زیادی باهم دارند. اگر می خواهید با تفاوت های این دو محصول حیاتی پوست، آشنا شوید با این بخش از مجله آرایش و زیبایی چاپار آنلاین همراه باشید. همچنین میتوانید برای خرید کرم آبرسان اصل از فروشگاه اینترنتی چاپار آنلاین با ضمانت اصالت کالا همین حالا اقدام نمایید.

     

    آبرسان و مرطوب کننده

    نکته طلایی

    وظیفه آبرسان: انتقال دهنده آب به عمق پوست 

    وظیفه مرطوب کننده: حفظ رطوبت سطح پوست

    معمولاً کرم‌های آب‌رسان به طور عمقی می‌توانند رطوبت پوست را تأمین نمایند ولی کرم‌های مرطوب کننده به دلیل روغن موجود در خودشان، از چربی پوست حفاظت می‌کنند و اصلاً اجازه نمی‌دهند که سطح پوست شما خشک شود. زمان استفاده از کرم‌های آب‌رسان بلافاصله بعد از شستشوی صورت با شوینده‌های مخصوص است و برای اینکه نتیجه بهتری داشته باشید می‌توانید از کرم‌های آب‌رسان را با شوینده‌های صورت با توجه به نوع پوستتان انتخاب کنید. کرم‌های آب‌رسان باید در روتین روزانه مراقبتی پوست قبل از زدن انواع کرم‌های مرطوب کننده استفاده شوند.

    آب‌رسان چیست؟

    آب‌رسان‌ها معمولاً برای افزایش آب موجود در پوست ایجاد می‌شوند و اگر شما پوست چرب دارید ولی خشکی و کم آبی در آن مشاهده می‌شود. باید از محصولات آب‌رسان استفاده نمایید. آب‌رسان روان کنندگی و هیدراته را به پوست بازمی‌گرداند. معمولاً آب‌رسان‌ها دارای ترکیبات هومکتات بوده که آب را از بدن و سلول‌ها می‌گیرد و به پوست می‌آورد. به همین علت امروزه برخی از شرکت‌های تولید کننده محصولات آب‌رسان از این ترکیبات استفاده می‌کنند. ترکیبات موجود در آب‌رسان‌ها می‌توانند آب درون پوست را بالا برده و خاصیت مرطوب کنندگی آب را در پوست حفاظت نمایند.

    ترکیبات آبرسان ها:

    • اسید هیالورونیک
    • گلیسیرین
    • آلوئه ورا
    • عسل
    • موسین حلزون
    • اسید لاکتیک و اسید سیتریک
    • سدیم لاکتات
    • اوره

    مرطوب کننده چیست؟

    مرطوب‌کننده‌ها در واقع یک محصول ویژه‌ای هستند که لایه‌ای چرب را بر روی پوست برای حفاظت ایجاد می‌کنند و از تبخیر شدن آب در آن جلوگیری می‌نمایند. محصولاتی که با ترکیبات اکلسیوی و امولیانت هستند، جزو مرطوب‌کننده‌های پوست می‌باشند. مرطوب‌کننده‌ها آب پوست را افزایش نمی‌دهند، بلکه مقدار آب موجود در پوست را حفظ می‌کنند. این محصولات به عنوان حفاظ وی پوست عمل کرده و از تبخیر آب می‌کاهند. البته مرطوب‌کننده‌ها مشکلات مختلف را حل نمی‌کنند.

    ترکیبات مرطوب کننده ها:

    • روغن دانه های گیاهی مثل شادهدانه، بادام، نارگیل
    • روغن شی باتر
    • روغن های گیاهی مثل جوجوبا، رز هیپ (گل نسترن)، روغن درخت چای، اسکوآلن
    • روغن معدنی
    • لانولین
    • موم عسل
    • اسید استئاریک

    چه موقع کرم آب‌رسان و مرطوب‌ کننده بزنیم؟

    بعد از اینکه نوع پوستتان را تشخیص داده‌اید باید محصول مورد نظرتان را تهیه و استفاده نمایید. اگر شما پوست دهیدراته دارید باید حتماً از آب‌رسان قوی استفاده کنید تا آب پوست تأمین شود. اگر شما دارای پوست خشک هستید باید از مرطوب کننده مناسب بهره ببرید تا چربی آن تأمین شود، حتی گاهی باید از هر دو استفاده کنید.

    پوست‌های دهیدراته شده از کرم‌های آب‌رسان اسید هالورونیک نیز می‌توانید استفاده نمایید. این ماده باعث جوان سازی پوست شده و با استفاده مداوم از کرم‌های آب‌رسان می‌توانید چین‌وچروک‌های ریز را رفع نمایید. البته باید از آب و سبزیجات و میوه نیز در طول روز استفاده نمایید.

     

    ترتیب استفاده از آب‌رسان و مرطوب کننده چیست؟

    همه افراد نیاز به یک آب‌رسان مناسب نیاز دارند، حفظ رطوبت پوست به بهبود شرایط پوستی کمک زیادی می‌کند. استفاده از کرم‌های آب‌رسان امروزه نقش زیادی برای جلوگیری از خشک شدن و کاهش شکنندگی و آسیب‌های پوستی دارند. ترتیب استفاده از این محصولات بسیار حائز اهمیت است و استفاده روزانه از آب‌رسان‌های مناسب به حفظ رطوبت، افزایش درخشندگی و شفافیت پوست کمک زیادی می‌کند. کرم‌های آب‌رسان مناسب می‌تواند آب را به صورت کامل به سلول‌های پوستی برساند و از خشک شدن و آسیب پذیری آنها جلوگیری می‌کند.

    این محصول باعث نشاط و سلامت پوست می‌شود. برای حفظ شادابی و روشن سازی پوست نان باید بعد از هر بار شستشوی صورت از محصولات شوینده مخصوص و استفاده از یک آب‌رسان را باید در روتین مراقبتی پوستتان قرار دهید؛ بنابراین لازم است در شبانه روز حداقل دو بار به‌صورت مرتب از آب‌رسان‌ها استفاده کنید و آب‌رسان‌ها می‌تواند با تأمین رطوبت مناسب در پوستتان از خشکی بیش از حد آنها جلوگیری می‌کند. از آسیب‌ها و مشکلات پوستی می‌کاهد.

     

    همچنین بعد از استفاده از آب‌رسان‌ها، شما نیاز به یک مرطوب کننده مناسب دارید، حتی اگر پوست چرب دارید بازهم باید از این محصولات بهره ببرید. معمولاً متخصصان می‌گویند که بهترین زمان استفاده از کرم مرطوب کننده وقتی است که پوست هنوز مرطوب است و به راحتی می‌توانید بعد از استفاده از سرم‌ها محصولات درمانی، برای نگهداری و قفل کردن رطوبت پوستتان از این مرطوب‌کننده‌ها بهره ببرید. وقتی شما از محصولات ضد جوش و ضد لک یا یک داروی درمانی موضعی برای ناحیه‌ای خاص از پوست استفاده می‌کنید برای اینکه تداخلی در عملکرد این محصولات به وجود نیاید، می‌توانید از مرطوب‌کننده‌ها برای قسمت‌هایی که تحت درمان هستند، استفاده نکنید.

    برخی از افراد هم در طول شب هم روز از یک مرطوب‌کننده استفاده می‌کنند. با این حال مرطوب‌کننده‌های شب یا کرم‌های شب به طور کلی ضخیم‌تر و سنگین‌تر هستند و طوری تولید شده‌اند که در طی چند ساعت جذب پوست شوند. مرطوب‌کننده‌ها به‌خصوص آنهایی که سنگین‌تر هستند باید در شب استفاده شوند و برای جلوگیری از تبخیر آب پوست شما در زمان خواب یک پوشش محافظ روی پوست شما ایجاد می‌نمایند.

    روتین روز: ابتدا آب‌رسان و سپس ضد آفتاب

    شما باید در طول روز از کرم‌های آب‌رسان و سپس ضدآفتاب‌ها استفاده نمایید. این مراحل و ترتیب را جدی بگیرید. معمولاً تفکر اشتباهی است که فقط پوست خشک نیاز به آبرسانی دارند، در حالی که انواع پوست بعد از شستشو به آبرسانی با محصولات مناسب نیازمند است. کرم‌های آب‌رسان درصد زیادی از آب را در خودشان دارند و از خشکی پوست جلوگیری می‌کنند. آب‌رسان‌ها برای روزهای گرم تابستان و افرادی که پوست چرب و جوش دار دارند، گزینه بسیار مناسبی برای آنها است. یکی از بخش‌های مهم مراقبت از پوست استفاده مداوم از ضد آفتاب‌ها است و ضد آفتاب‌ها بر روی پوست می‌توانند از اشعه‌های مضر UVB و UVA محافظت کنند. این اشعه‌ها می‌تواند باعث خشکی و پیری و لک و تیرگی شود. به همین دلیل شما در طول روز حتماً نیاز دارید که از یک کرم ضد آفتاب مناسب بهره ببرید.

    شما حتی اگر درون خانه‌تان هستید نیاز به یک ضد آفتاب مناسب دارید و کرم‌های ضد آفتاب معمولاً هر 2 تا 4 ساعت نیاز به تجدید دوباره دارند و بعد از این زمان اثر خودشان را از دست می‌دهند. اگر پوست‌های حساس و خشکی دارید باید از ضد آفتاب فیزیکی و مینرال بهره ببرید. تا اینجا در طول روز روتین مراقبت از پوست شما به پایان رسید و می‌توانید بعد از آن از محصولات آرایشی بهره ببرید.

    پیشنهاد نویسنده

    ضدآفتاب پوست چرب

    ضدآفتاب لوسل(رنگ بژ)SPF 50

    آبرسان مخصوص پوست چرب

    کرم آبرسان Tea Tree دکتر سی تونا فارماسی

    Dr-C-Tuna-Tea

    ضدآفتاب پوست خشک

    ضد آفتاب لوسل پوست خشک و معمولی ( رنگ مدیوم)

    آبرسان مخصوص پوست خشک

    آبرسان قوی هیدریشن ایمپکت تگودر

    moisturizing-cream

    روتین شب: ابتدا کرم شب و سپس مرطوب کننده

    برخی از افراد برای شب و روز از یک کرم مرطوب کننده استفاده می‌کنند، در صورتی که اکثر کرم‌های شب غلیظ‌تر می‌باشند و طوری که در چند ساعت جذب می‌شوند. مرطوب‌کننده‌ها مخصوصاً غلیظ‌ترین‌های آنها می‌تواند یک لایه محافظ روی پوستتان ایجاد می‌کند و از تبخیر آب در زمان شب جلوگیری کرده و به دلیل اینکه با حفظ مقدار بالایی از آب درون بافت‌های پوست به ایجاد پوست شاداب و سالم کمک زیادی می‌کند و مرطوب‌کننده‌ها باید در آخرین مرحله باشند، چون هیچ چیزی از آنها نمی‌تواند عبور کند. همچنین پیشنهاد می‌کنیم که اگر دارای پوست خشک هستید قبل از استفاده از کرم‌های شب مقداری روغن صورت بزنید.

    پوست شما نیز همانند دیگر اعضای بدن در زمان شب وارد حالت ترمیم شده و برای رفع آسیب‌ها و بازسازی خود فعالیت می‌کنند. مرطوب کننده شب باید دارای ترکیباتی باشد که بدن به طور طبیعی آنها را تولید نماید و می‌تواند مقادیر بیشتر آنها هم به خوبی استفاده شود. شما می‌توانید در روتین شبانه مراقبتی پوستتان از کرم شب ضد چروک استفاده نمایید که حاوی دوز کاهش یافته رتینوئیدها باشد. این نوع کرم‌ها ملایم‌تر بوده و برای پوست‌های حساس بسیار مناسب هستند.

    مرطوب کننده

    کرم دلانو مرطوب کننده 24 ساعته

    کرم دلانو مرطوب کننده 24 ساعته

    کرم شب

    کرم روشن کننده شب لایف توبی life 2be

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای
    اشتراک گذاری

    نوشته های مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    مشاوره آنلاین
    مکالمه را شروع کنید
    سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید
    ما معمولاً در چند دقیقه پاسخ می دهیم
    سبد خرید
    No products in the cart.
    ورود به سایت